اخبار ، اطلاعيه ها و امكانات:


امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نکات ریز و درشت خانه داری!
#11
ظرف‌های جدید

امروز در ستون جادوی بانو راه‌هایی را به شما پیشنهاد می‌دهیم که بتوانید پخت و پز دلچسب‌تری را در ظرف‌های جدیدی که خریده‌اید انجام بدهید.
● چند نکته در مورد ظروفی از جنس روی
۱ ) بعد از خریدن ظروف رویی، قبل از استفاده، می‌توانید داخل ظرف را آب بریزید، چند قاشق سرکه اضافه کنید و آن را چند دقیقه روی اجاق قرار دهید تا بجوشد و بعد آب آن را خالی کرده و از ظرف استفاده کنید، هرگز سیاه نمی‌شود.
۲ ) اگر این ظروف سیاه شده، برای تمیز کردن آن از سیم ظرف شویی و صابون استفاده کنید.
۳ ) اگر این ظروف بر اثر سرخ شدن یا پختن غذا سیاه شده، ظرف خالی را روی اجاق قرار دهید و شعله را روشن کنید. با این کار تمام قسمت‌های سیاه ظرف به صورت دود از ظرف خارج می‌شود و ظرف شما کاملاً سفید می‌شود. به شرط اینکه بعد از خاموش کردن اجاق، تا قبل از سرد شدن ظرف آب به آن نپاشید چون این کار باعث سوراخ شدن ظرف می‌شود.
● تمیز کردن ظرفی که در آن غذا سوخته است
اگرغذا به ته قابلمه چسبیده، هرگز کارد، قاشق یا کفگیر فلزی برای پاک کردن آن به کار نبرید. کافی است آن را از آب گرم پر کنید و مقداری نمک نیز به آن اضافه کنید. اگرغذا خیلی محکم به قابلمه چسبیده است، مقداری سرکه در آن بریزید و بجوشانید تا کاملاً پاک شود.
● برطرف کردن بوی پیاز از کارد
اگر کارد شما بوی پیاز می‌دهد، با کارد هویج را حلقه حلقه ببرید. با این کار بوی پیاز از بین می‌رود.
● تمیز کردن قوری استیل
اگر قوری شما جرم گرفته است، قوری را پر از آب کنید و مقداری آبلیمو در آن بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد. قوری شما کاملاً تمیز می‌شود.
● شستن فلاسک چای
ابتدا تفاله‌های چای را از فلاسک خالی کنید، سپس مقداری آب گرم در فلاسک ریخته، کمی مایع ظرفشویی به آن اضافه نموده و یک اسکاچ نرم داخل فلاسک بیندازید، در آن را ببندید و خوب تکان دهید، تا تمیز شود و بعد با آب گرم کاملا شست‌وشو دهید.
● پاک کردن ظروف آلومینیومی
برای پاک کردن این ظروف می‌توانید از سرکه استفاده کنید: چند قاشق سرکه داغ داخل ظروف بریزید. ظروف شما کاملاً نو و درخشان می‌شود.
● شستن بشقاب‌ها
قبل از اینکه شروع به شستن بشقاب‌ها کنید، آنها را درون ظرف بزرگ‌تری که پر از آب کرده‌اید‌، قرار دهید. سپس چند قاشق سرکه به آب اضافه کنید و چند دقیقه صبر کنید تا سرکه تمام چربی‌ها را به خود بگیرد، سپس بشقاب‌ها را بشویید.
امضای simian توے ايـن چـنـد سالِ عُمـرم يه چـيز ُخـوب فهميـدَم ؛

گـُذر ِ زَمـان هيچ چيز ُحـَل نميکُنه ...

ماست مالــے ميکُـنه ..

[عکس: sigpic29081_27.gif]
پاسخ
سپاس شده توسط: Aseman
#12
برای آنکه پرده هایتان مثل روز اول سفید شوند, یک بسته بیکینگ پودر و کمی سرکه و آبلیمو در قسمت مخصوص نرم کننده ماشین لباس شویی بریزید سپس پرده را بشوید
امضای simian توے ايـن چـنـد سالِ عُمـرم يه چـيز ُخـوب فهميـدَم ؛

گـُذر ِ زَمـان هيچ چيز ُحـَل نميکُنه ...

ماست مالــے ميکُـنه ..

[عکس: sigpic29081_27.gif]
پاسخ
سپاس شده توسط: Aseman
#13
اگر ته ماهی تابه یا قابلمه تان سوخته است , یک قاشق غذاخوری جوش شیرین را در چهار لیوان آب حل کنید و در قابلمه یا ماهی تابه بجوشانید.
امضای simian توے ايـن چـنـد سالِ عُمـرم يه چـيز ُخـوب فهميـدَم ؛

گـُذر ِ زَمـان هيچ چيز ُحـَل نميکُنه ...

ماست مالــے ميکُـنه ..

[عکس: sigpic29081_27.gif]
پاسخ
سپاس شده توسط: Aseman
#14
برای تمیز کردن تخته خرد کن مقداری جوش شیرین در آب گرم بریزید تا مخلوط به شکل خمیر در آید. سپس خمیر را روی تخته خردکن بمالید و بعد آن را بشویید.

برای بر طرف کردن رسوب ایجاد شده محلولی از آب و سرکه به نسبت 50-50 را داخل آنها ریخته بجوشانید . سپس کتری یاسماور را برای دوازده ساعت یا بیشتر با بودن محلول ذکر شده در آن در جایی نگهدارید بعد از طی شدن مدت لازم رسوب به راحتی از جداره آنها جدا می شود آنگاه با آب کاملا داخل آن را بشویید.

تعدادی زغال را در ظرف کوچکی گذاشته در یخچال بگذارید بجای زغال می توانید مقداری جوش شیرین قرار دهید با کمی وانیل را روی پنبه ریخته و در یخچال قرار دهید.


با دستمال کاغذی کمی آب لیمو را بر روی شیشه می کشیم و لکه ها را پاک می کنیم سپس با کاغذ روزنامه آن را خشک کرده , شفاف می کنیم. خراش کوچک روی شیشه را می توان با گذاشتن مقدار کمی خمیر دندان بر روی آن برای مدتی برطرف کرد.




اگر پارچه شما قابل شستشوست , کمی سفیده تخم مرغ روی آدامس بمالید تا نرم شود تا جایی ممکن است آدامس را از

روی پارچه بردارید و سپس بشویید. می توانید یک تکه یخ روی لکه بگذارید و بعد آدامس سفت شده را بکنید. اما اگر پارچه

شما قابل شستشو نمی باشد با یک تکه اسفنج ابتدا تتراکلرید کربن و سپس آب و صابون بمالید , این عمل را تکرار کنید تا

پاک شود . باید برای پاک کردن لکه آدامس احتیاط کرد تا پارچه آسیب نبیند یا سوراخ نشود.
امضای simian توے ايـن چـنـد سالِ عُمـرم يه چـيز ُخـوب فهميـدَم ؛

گـُذر ِ زَمـان هيچ چيز ُحـَل نميکُنه ...

ماست مالــے ميکُـنه ..

[عکس: sigpic29081_27.gif]
پاسخ
سپاس شده توسط: Aseman
#15
اگر خودتان لباس هایتان را اتو می کنید بهتر است...

لباس هاى اتو شده و ملحفه هاى صاف و اتو كشیده، هم تمیزتر و زیباتر به نظر مى رسند و هم هنگام استفاده احساسى از رضایت و خشنودى را براى شما به ارمغان مى آورند. اما اتو كشیدن لباس ها نه تنها كار چندان ساده اى نیست بلكه اگر با رعایت روش صحیح آن انجام نشود مشكل تر می شود و نتیجه آن نیز رضایت بخش نخواهد بود. چه بسا بى توجهى در هنگام اتوكارى به سوختن، خراب شدن و در نهایت از بین رفتن و بى استفاده شدن لباس هاى گاه گرانقیمت نیز منجر شود.اتوكشى به دو روش انجام مى شود : با استفاده از اتو پرسى و یا به وسیله اتوهاى دستى.

براى صاف كردن ملحفه ها، پارچه هاى نخى، پلى استر و ابریشم، اتوى دستى مناسب تر است.

این دو نوع اتو در حقیقت به دو شیوه متفاوت لباس ها را صاف مى كنند؛ اولى با پرس كردن و فشردن پارچه آن را صاف مى كند و اتوى دستى با كشیده شدن بر روى سطح پارچه چروک هاى آن را باز مى كند. هر یك از این دو روش براى انواع خاصى از پارچه و لباس مناسب تر هستند و برخلاف تصور ما همیشه و براى همه لباس ها یكسان و قابل جایگزینى با یكدیگر نیستند. گرچه ما اغلب در منزل از اتوهاى دستى براى اتو كردن تقریباً تمام لباس ها و انواع پارچه هاى مختلف استفاده مى كنیم. پارچه هاى ظریف مانند ژرسه، پارچه های پشمى و همچنین لباس هاى پیلى دار باید به وسیله اتوى پرسى اتوكشى شوند. اما براى صاف كردن ملحفه ها، پارچه هاى نخى، پلى استر و ابریشم، اتوى دستى مناسب تر است.

جدا از نوع اتویى كه مورد استفاده قرار مى دهید براى رسیدن به نتیجه مطلوب و پیشگیرى از آسیب دیدن لباس ها همیشه به خاطر داشته باشید قبل از شروع اتوكشى به اطلاعات درج شده در قسمت داخلى لباس ها كه شما را از قابلیت پارچه براى اتوكشى و میزان درجه مناسب آن آگاه مى كند توجه كنید و چنانچه استفاده از اتو براى پارچه لباس مجاز باشد درجه اتو را روى میزان ذكر شده تنظیم كنید.

پس از تنظیم درجه اتو، به تناسب جنس پارچه لباس رعایت برخى اصول دیگر نیز مى تواند در حفظ وضعیت لباس به بهترین شكل و براى مدتى طولانى تر مفید باشد؛ مثلاً هنگام اتو كردن پارچه هاى تهیه شده از الیاف مصنوعى به ویژه اگر رنگى تیره دارند براى جلوگیرى از برق افتادن پارچه، آن را از پشت اتو كنید یا یك قطعه پارچه تمیز نخى را روى آن بیاندازید و سپس اتو بكشید. براى اینكه نقش درزها و جاى دوخت زیپ روى پارچه به صورت براق باقى نماند هنگام اتو كشیدن این قسمت ها نیز از یك قطعه پارچه استفاده كنید و اتو را مستقیماً روى لباس نگذارید. اگر پارچه و لباس شما بر اثر اتو كشیدن برق افتاده، پارچه نخى مرطوبى را روى قسمت براق شده قرار دهید و اتو بكشید تا بخار حاصله، برق افتادگى را از میان ببرد.

لباس هایى كه از پارچه هاى درشت بافت دوخته شده را نیز همیشه از پشت اتو بزنید. براى اتو كشیدن ملحفه ها و قطعات پارچه اى بزرگ ابتدا آنها را تا بزنید و به صورت یك قطعه كوچك تر چندلا در آورید سپس با باز كردن هر تا یك بخش از آن را اتو كنید (مانند ورق زدن یك كتاب). هنگام اتو زدن پرده ها، یك صندلى در پشت میز اتو قرار دهید و قسمت هایى از پرده را كه اتو زده اید روى صندلى بگذارید تا به این ترتیب از افتادن پرده روى زمین و چروك شدن دوباره آن و همچنین سنگینى و كشیده شدن باقیمانده پارچه پرده جلوگیرى شود. براى اتو كردن لباس هاى ابریشمى ابتدا آنها را كمى با آب مرطوب كنید و سپس از پشت در حالى كه یك قطعه پارچه نخى روى آن قرار داده اید اتو بزنید.



هنگام اتو كردن پارچه هاى تهیه شده از الیاف مصنوعى به ویژه اگر رنگى تیره دارند براى جلوگیرى از برق افتادن پارچه آن را از پشت اتو كنید یا یك قطعه پارچه تمیز نخى را روى آن بیاندازید و سپس اتو بكشید. براى اینكه نقش درزها و جاى دوخت زیپ روى پارچه به صورت براق باقى نماند هنگام اتو كشیدن این قسمت ها نیز از یك قطعه پارچه استفاده كنید و اتو را مستقیماً روى لباس نگذارید. اگر پارچه و لباس شما بر اثر اتو كشیدن برق افتاده، پارچه نخى مرطوبى را روى قسمت براق شده قرار دهید و اتو بكشید تا بخار حاصله، برق افتادگى


براى اتو كردن لباس هاى پیلى دار مانند دامن پیلى دار، ابتدا بخش پیلى دار لباس را به قسمت هاى حدود 15 سانتى متر تقسیم كنید و پیلى هاى لباس را در هر 15 سانت مرتب کنید و با اتو پرس یا با فشردن اتو دستى روى آن اتو كنید تا سرد شود و سپس 15 سانتى متر دیگر از آن را به همین ترتیب اتو بزنید. هنگام اتو كشیدن دكمه هاى پلاستیكى را با قرار دادن یك قاشق مرباخورى روى آنها بپوشانید تا با برخورد اتوى داغ صدمه نبینند. اگر چیزى مانند پارچه نایلونى بر اثر غفلت به زیر اتو چسبید، تا اتو داغ است آن را با یك حوله مرطوب شده با محلول آب و جوش شیرین تمیز كنید و سپس یك دستمال نخی خشك روى آن بكشید.

در آخر لازم است بدانید اگر در سفر هستید و اتو به همراه ندارید مى توانید چروك هاى لباستان را با آویختن آن از یك جالباسى در حمام بخار گرفته، باز و صاف كنید.اگر قصد استحمام ندارید و در فضاى حمام بخار آب كافى براى این منظور وجود ندارد مى توانید با دست به لباستان آب بپاشید و آن را مرطوب كنید تا چروك ها باز شوند سپس با گرفتن هواى داغ سشوار از فاصله مناسب با لباس، آن را خشك و براى پوشیدن آماده كنید
امضای simian توے ايـن چـنـد سالِ عُمـرم يه چـيز ُخـوب فهميـدَم ؛

گـُذر ِ زَمـان هيچ چيز ُحـَل نميکُنه ...

ماست مالــے ميکُـنه ..

[عکس: sigpic29081_27.gif]
پاسخ
سپاس شده توسط: Aseman
#16
نکاتي درباره فريز کردن گوشت قرمز، سفيد و ماهی

آيا شما از آن دسته خانم‌هايي هستيد كه براي آشپزي و آماده‌كردن مواد آن، حسابي وقت مي ‌گذارند

و هميشه از مواد غذايي تازه استفاده مي‌ كنند، يا اينكه شماهم مثل خيلي از زنان شاغل فرصت نداريد از گوشت تازه براي پخت و پز استفاده كنيد و مجبوريد سر فرصت خريدتان را انجام داده و مواد را براي وعده‌هاي غذايي آينده فريز كنيد؟ بهتر است بدانيد تازگي مواد غذايي هنگام پخت و پز، اگرچه ايده ال است، اما با به‌كاربردن روش صحيح فريزكردن، مي ‌توانيد تا حد زيادي خواص آن را حفظ كنيد.

انتخاب درست، کليد شروع



انتخاب صحيح گوشت قرمز، سفيد و ماهي مهم ترين نکته براي حفظ کيفيت و ارزش غذايي آن در طول نگهداري در فريزر است. براي انتخاب صحيح، به اين نکات دقت کنيد:



- گوشت انتخاب شده، اعم از قرمز، سفيد يا ماهي نبايد زياد به پاک‌کردن نياز داشته باشد. چربي گوشت قرمز و سفيد، بايد حداقل باشد. کاهش مدت ‌زمان خريد تا فريزکردن باعث مي‌ شود تا ماده غذايي با کيفيت بهتري وارد فريزر شود. بنابراين ماده غذايي ما نبايد زياد به پاک‌کردن نياز داشته باشد تا بتوانيم آن را سريع تر فريز کنيم.

- مواد گوشتي پاک شده و بسته‌بندي شده، اما يخ نزده، به خريد مواد گوشتي بسته‌بندي نشده ارجحيت دارند، هر چند قيمت آن بالاتر باشد. کيفيت مواد غذايي بسته‌بندي شده بالاتر از مواد غذایی بسته‌بندي نشده است.

- براي انتخاب انواع گوشت و ماهي بايد به رنگ، بو و وضعيت ظاهري آن به دقت توجه کنيم. رنگ گوشت قرمز بايد صورتي رنگ يا قرمز کم‌ رنگ، بدون کبودي يا رگه‌هاي بنفش باشد. گوشت سفيد هم بايد صورتي- سفيد باشد و هيچگونه کبودي، زرد شدگي يا تغيير رنگي در آن ديده نشود.

شفافيت فلس، چشم و پوست ماهي و سفت بودن گوشت آن، به ويژه در ناحيه شکم نشان‌ دهنده سلامت ماهي است. اگر از انواع گوشت‌ها و ماهي بوي ترشيدگي(بوي شبيه به سرکه) و بوي تند چربي به مشام برسد، نشان ‌دهنده کيفيت نامناسب آن است.

- انتخاب گوشت با کيفيت بالا باعث مي‌ شود، کيفيت و ارزش غذايي آن در طول فريزکردن حفظ شود. هنگام پختن نيز مواد غذايي با کيفيت بهتر و سريع تر پخته مي ‌شوند. گوشت قرمز، سفيد و ماهي نيازي به آنزيم بري ندارند. فريزکردن مواد غذايي گوشتي خود به خود باعث توقف فعاليت آنزيم‌هاي موجود در آنها شده و از طرفي فريزکردن باعث توقف فعاليت باکتري‌ها، کپک‌ها و قارچ‌ها مي‌ شود. پاک ‌کردن، شستن و سپس بسته ‌بندي مناسب انواع گوشت و ماهي، سه نکته مهم نگهداري مناسب مواد گوشتي در فریزر است.



بسته بندي، قدم دوم



- بعد از خريد، بايد به دقت گوشت را تميز کنيم. منظور از تميز‌ کردن، جدا‌ کردن چربي‌هاي گوشت قرمز، جدا‌کردن پوست مرغ و درباره ماهي، تميز‌ کردن شکم و کندن فلس‌هاي آن است.

- مرحله بعدي شست‌وشو است. براي شستن بايد از آب نيم گرم و سرد استفاده کرد تا به بافت و کيفيت مواد گوشتي آسيب نرسد.

- يک ربع تا 20 دقيقه بعد از شست‌وشو بايد صبر کنيم تا آب آنها کاملاً خالي شود ( آب ناشي از شستن).

- مرحله بعدي تقسيم‌کردن است. بهتر است ماهي به صورت قطعه نشده و گوشت مرغ و ماهي به اندازه‌اي که در زمان پختن غذا به آن نياز داريم، قطعه شوند. مثلاً گوشت‌هاي خورشي بايد به همان اندازه مورد نياز قطعه شوند. بهتر است مرغ به شكل قطعه شده براي كباب و جوجه‌كباب يا قيمه‌ شده تقسيم نشود.

- براي بسته‌بندي از کيسه‌هاي پلاستيکي ضخيم يا کيسه‌هاي ايجاد کننده خلاء استفاده کنيم. کيسه‌هاي ايجاد کننده خلاء کيسه‌هايي با در زيپي هستند که با بستن در آنها هيچ هوايي داخل بسته نمي ‌ماند. نبودن هوا باعث مي‌ شود تا کيفيت و ارزش غذايي ماده بهتر حفظ شود.

اگر در حين بسته‌بندي گوشت، کيسه فريزر به هر دليل آسيب ديد، لازم است آن را عوض کنيم. کيسه فريزر نبايد هيچ گونه منفذي داشته باشد.

قطعه‌ها را در هر بسته به تعداد مورد نياز براي هر بار مصرف بگذاريم، چون مواد غذايي خارج شده از فريزر، به هيچ وجه نبايد دوباره به فريزر بازگردانده شوند

- به هيچ وجه نبايد بسته‌هاي گوشت قرمز، مرغ يا ماهي‌اي را که از سوپر مارکت‌ها مي خريم، به همان شکل فريز کنيم. اين بسته‌ها مناسب فريزکردن نيستند، چون پوشش پلاستيکي روي آنها بسيار نازک است و اين باعث مي‌ شود تا رطوبت طبيعي ماده غذايي از بين برود. از طرفي مواد غذايي داخل اين بسته‌ها شسته شده و بهداشتي نيست و باعث آلوده شدن فريزر مي ‌شوند و آلودگي آنها به مواد غذايي ديگر هم منتقل مي ‌شود
امضای simian توے ايـن چـنـد سالِ عُمـرم يه چـيز ُخـوب فهميـدَم ؛

گـُذر ِ زَمـان هيچ چيز ُحـَل نميکُنه ...

ماست مالــے ميکُـنه ..

[عکس: sigpic29081_27.gif]
پاسخ
سپاس شده توسط: Aseman
#17
با پارچه‌ای تمیز، جوهر اضافی روی لکّه را پاک کنید؛ سپس با اسفنجی آغشته به محلول آب،صابون و مایع لباسشویی یا ظرفشویی روی محل لکّه بمالید و آبکشی کنید. در مورد جوهر قرمز و مشکی از آب ژاول رقیق استفاده کنید، بعد با آب و صابون بشویید. برای پارچه‌های غیر رنگی و لکّه خشک شده، از آب اکسیژنه استفاده کنید.


برای آنکه بلوز و تی‌شرت‌های سفید شما زرد نشود، در موقع خشک شدن لباستان آن را پشت و رو کنید و لباس را در سایه خشک کنید.


اگر كاغذي به لوازم چوبي منزل شما چسبيده است و مايليد آن را بكنيد هيچگاه با يك كارد يا تيغ و نظائر آن به جان آن نيافتيد چرا كه با اين عمل به لوازم چوبي شما آسيب وارد مي آورد. در چنين مواقعي بهتر است از هر نوع روغن هاي مايع كمك بگيريد به اين صورت كه چند قطره روغن روي كاغذ بريزد و لحظه اي صبر كنيد سپس با پارچه ي نرمي مالش دهيد و اين عمل را آنقدر تكرار كنيد تا كاغذ به كلي از چوب كنده شود. براي برطرف كردن برچسب ها و عكس برگردان هاي كهنه و قديمي مي توان از سركه استفاده نمود بدين صورت كه آنها را با سرکه خيس كنيد و لحظه اي صبر كنيد سپس به آرامي با تكه پارچه اي آن را پاك نمائيد.


براي نگهداري و استفاده بهينه از يخچال و فريزر بايد راه هاي زير را به كار گيريدAngel از قرار دادن يخچال و فريزر در مجاورت دستگاه هاي گرما زا مثل اجاق گاز، آب گرمكن، شوفاژ و نور مستقيم آفتاب خودداري كنيد.


2: يخچال و فريزر بايد حداقل 30 سانتي متر از ديوار فاصله داشته باشند تا هوا در فضاي پشت آنها به خوبي گردش كند.


3: داخل يخچال را چند وقت يكبار با محلول جوش شيرين و آب پاك كنيد.


4: مواد غذايي گرم را قبل از سرد شدن كامل در يخچال و فریزر قرار ندهيد و از گذاشتن همزمان مقدار زيادي مواد غذايي در آن خودداري كنيد.


5: اگر فريزر شما پر نيست بهتر است قبل از ساعت قطع برق آب را در ظرف هاي پلاستيكي بريزيد تا یخ بزند بدين ترتيب فريزر خالي نمي ماند
امضای simian توے ايـن چـنـد سالِ عُمـرم يه چـيز ُخـوب فهميـدَم ؛

گـُذر ِ زَمـان هيچ چيز ُحـَل نميکُنه ...

ماست مالــے ميکُـنه ..

[عکس: sigpic29081_27.gif]
پاسخ
سپاس شده توسط: Aseman


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ظروف نقره برای تزئین خانه چگونه استفاد شود؟ pooyano 0 802 01-07-2017, 17:00
آخرین ارسال: pooyano
  خانه اجاره ای خود را بدون میخ و رنگ زدن زیبا کنید + عکس pooyano 0 776 12-31-2016, 16:43
آخرین ارسال: pooyano
  ۵ راه ساده و بدون هزینه که دکوراسیون خانه خود را سر و سامان دهید pooyano 0 955 12-20-2016, 15:28
آخرین ارسال: pooyano
  خانه خود را با این ۱۰ راهکار زیباتر کنید simian 0 1,107 04-20-2013, 11:02
آخرین ارسال: simian

پرش به انجمن:


کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان
درباره ما
تالار گفتگوی پارس تاک یکی از پیشرفته ترین انجمن های فارسی زبان از لحاظ طراحی و امکانات می باشد. این تالار دربرگیرنده مطالب علمی , فرهنگی , هنری، فیلم و سینما, ورزشی , مباحث استخدامی , تفریحی و ... می باشد.

تمامی حقوق این سایت برای مدیریت تالار گفتگوی پارس تاک محفوظ می باشد و هرگونه کپی برداری از مطالب این تالار بدون ذکر منبع مجاز نمی باشد

امیدواریم در این تالار لحظات خوبی داشته باشید

ایمیل مدیریت سایت: info@pars-talk.ir